Vegan Çökertme Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
- 1 paket veggy tofu kebap
- 2 tane domates rendesi
- 1 tane orta boy kuru soğan
- Tuz, pul biber, kekik
- 2 tane büyük boy patates
- Maydanoz
- Kızartmak için sıvı yağ
Üzeri için;
- 1 kase sarımsaklı trakya çiftliği vegan yoğurt
Vegan Çökertme Kebabı Tarifi Yapılışı
- Tofu kebabi ve soğanı küp küp doğrayın ve kavurun.
- Domates rendesini ekleyin. Suyunu çekene kadar pişirin.
- Piştiği zaman baharatları ekleyip ince kıyılmış maydanozu da ilave ederek harcı hazırlayın.
- Patatesleri robotun ince rendesiyle rendeleyin ve yağda kızartın.
- Servis tabaklarına patatesi dökün.
- Üzerine sarımsaklı yoğurdu, onun da üzerine harcı. Kimse bu kebabın vegan olduğunu anlamayacak!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder