13 Şubat 2020 Perşembe

Vegan Çökertme Kebabı Tarifi

Vegan Çökertme Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket veggy tofu kebap
  • 2 tane domates rendesi
  • 1 tane orta boy kuru soğan
  • Tuz, pul biber, kekik
  • 2 tane büyük boy patates
  • Maydanoz
  • Kızartmak için sıvı yağ
Üzeri için;
  • 1 kase sarımsaklı trakya çiftliği vegan yoğurt

Vegan Çökertme Kebabı Tarifi Yapılışı

  1. Tofu kebabi ve soğanı küp küp doğrayın ve kavurun.
  2. Domates rendesini ekleyin. Suyunu çekene kadar pişirin.
  3. Piştiği zaman baharatları ekleyip ince kıyılmış maydanozu da ilave ederek harcı hazırlayın.
  4. Patatesleri robotun ince rendesiyle rendeleyin ve yağda kızartın.
  5. Servis tabaklarına patatesi dökün.
  6. Üzerine sarımsaklı yoğurdu, onun da üzerine harcı. Kimse bu kebabın vegan olduğunu anlamayacak!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder