5 Mayıs 2020 Salı

Meyve Soslu Pasta Tarifi

Meyve Soslu Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • Hazır pasta altı
  • Meyveli sos
  • 2 paket krem şanti
  • Damla çikolata
  • 2 adet muz
  • Çilek
  • Pandispanyayı ıslatmak için süt

Meyve Soslu Pasta Tarifi Yapılışı


  1. Krem şantinizi yapıp dondurucuya bırakın.
  2. Meyve sosunuzu arkasında yazan tarife göre pişirin.
  3. Muz ve çileklerinizi istediğiniz şekilde doğrayıp karıştırın.
  4. Süsleme için 7-8 adet çileği yuvarlak şekilde kesin damla çikolata serpiştirebilirsiniz üzerine.
  5. Hazır pandispanyanızın alt tabanını süt ile çok az ıslatın arasına krem şanti sürün ve karıştırdığınız meyveleri koyun arasına damla çikolata serpiştirin üst tabanını ayrı bir yerde hafif ıslatın ve alt tabanın üstüne yerleştirin.
  6. Krem şantiyle pastanın her yerini kaplayın. Sosunuzu dökün ve çileklerle süsleyin.

Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder