12 Mayıs 2020 Salı

Sac Kavurmanın En Kolay Hali Tarifi

sac Kavurmanın En Kolay Hali Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg et
  • Bir parça kuyruk yağı
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 4 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • Baharatlar

Sac Kavurmanın En Kolay Hali Tarifi Yapılışı


  1. İlk önce kuyruk yağını eritip kuyruk yağlarınızı içinden alın. Seviyorsanız kalabilir. Daha sonra etimizi de atıp sulanmasını bekleyelim.
  2. Suyunu çeken etimize biberlerimizi de ekleyip kavurmaya devam edelim. Domatesimizi ve baharatlarımızı da ekleyip az daha kavuralım ve istediğimiz şekil sunalım. Afiyet olsun 🌹💐.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder