11 Mayıs 2020 Pazartesi

Şipşak Cocostar Pasta Tarifi

Şipşak Cocostar Pasta Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet kakaolu pandispanya
  • 2 paket sade krem şanti
  • 1 paket sıvı krema (200 ml)
  • 2 paket 80 gram sütlü çikolata
  • 2 su bardağı süt
  • 1 su bardağı Hindistan cevizi
  • 1 çorba kaşığı pudra şekeri
  • Süslemek için; çilek

Şipşak Cocostar Pasta Tarifi Yapılışı

  1. Pandispanyanın alt tabanını 1 bardak sütle ıslatıyoruz.
  2. 2 paket krem şantiyi 1 bardak sütle çırpıyoruz içine Hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyip karıştırıyoruz kekin üstüne sürüp buzdolabında 10 dk dinlendiriyoruz.
  3. 2 paket çikolatayı benmari usulü eritip eridikten sonra içine kremayı ekleyip güzelce karıştırıp dinlenen kekin üstüne döküp buz dolabında dinlendirelim.
  4. Not: Ben kelepçeli kalıp kullandım daha rahat kesmek için dolaba koymadan öncede üstünü streç filme kapatalım kabuk gibi görüntüsü olmasın.
  5. Şimdiden afiyet olsun 😌🌸.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder