Şipşak Cocostar Pasta Tarifi
Şipşak Cocostar Pasta Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet kakaolu pandispanya
- 2 paket sade krem şanti
- 1 paket sıvı krema (200 ml)
- 2 paket 80 gram sütlü çikolata
- 2 su bardağı süt
- 1 su bardağı Hindistan cevizi
- 1 çorba kaşığı pudra şekeri
- Süslemek için; çilek
Şipşak Cocostar Pasta Tarifi Yapılışı
- Pandispanyanın alt tabanını 1 bardak sütle ıslatıyoruz.
- 2 paket krem şantiyi 1 bardak sütle çırpıyoruz içine Hindistan cevizi ve pudra şekeri ekleyip karıştırıyoruz kekin üstüne sürüp buzdolabında 10 dk dinlendiriyoruz.
- 2 paket çikolatayı benmari usulü eritip eridikten sonra içine kremayı ekleyip güzelce karıştırıp dinlenen kekin üstüne döküp buz dolabında dinlendirelim.
- Not: Ben kelepçeli kalıp kullandım daha rahat kesmek için dolaba koymadan öncede üstünü streç filme kapatalım kabuk gibi görüntüsü olmasın.
- Şimdiden afiyet olsun 😌🌸.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder