Şipşak İskender Kebap (Bayat Pideden) Tarifi

Şipşak İskender Kebap (Bayat Pideden) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır et döner
  • Yarım bayat pide
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 3 yemek kaşığı yoğurt

Şipşak İskender Kebap (Bayat Pideden) Tarifi Yapılışı

  1. Pideleri küp küp doğrayalım, tabağa yayalım.
  2. Üzerine, erittiğimiz salçalı tereyağı gezdirelim.
  3. Tavada ısıttığımız döneri, pidelerin üstüne ekleyelim.
  4. Yanında yoğurt ile servis edebilirsiniz. Bu şekilde bayatlayan ekmek ya da pideleri değerlendiriyoruz 🤗👍🏻.
🍽️Afiyet olsun. 🍽️.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Dolgulu Limonlu Kurabiye Tarifi

  Dolgulu Limonlu Kurabiye Tarifi İçin Malzemeler Kurabiye hamuru için; 110 gram margarin 1 adet yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 1 paket v...