15 Temmuz 2020 Çarşamba

Doğrama (Atlama) Tarifi

Doğrama (Atlama) Tarifi İçin Malzemeler

  • 200-300 gr yoğurt
  • 2-3 yaprak Fesleğen
  • 2-3 yaprak Kişniş
  • Soğan ( 2 dal yeşil ve 1 küçük kuru)
  • 2 Salatalık
  • Tuz
  • Su
  • Çok az Ekmek (isteğe bağlı)

Doğrama (Atlama) Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeleri küçük küçük doğrayın.
  2. Üzerine yoğurt, su, tuz ilave ediyoruz.
  3. Ekmekle çok daha lezzetli oluyor.
  4. Ben yapmadım bu kez, amma tavsiye ederim. Afiyet olsun.
Yaz mevsimin vazgeçilmezi oluyor. Yoğurt ve su soğuk olursa da çok daha leziz oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder