20 Temmuz 2020 Pazartesi

Kabaklı Havuç Tarator Tarifi

Kabaklı Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 orta boy kabak
  • 1 havuç
Üzeri :
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz

Kabaklı Havuç Tarator Tarifi Yapılışı

  1. Kabak ve havuç yıkanıp rendelenir.
  2. Tavaya yağ havuç ve kabak karışımı konulur.
  3. Ocakta sulanıp suyu çekilince karıştırılıp indirilir.
  4. Sarımsak ezilip yoğurt ve tuz ile karıştırılır.
  5. Soğuyan kabak karışımı ile yoğurt karıştırılıp servis tabağına alınır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder