Glutensiz, Tavada Börek Tarifi İçin Malzemeler
- 1 bardak pirinç unu
- 1/2 (yarım) bardak su
- 1/2 (yarım) bardak yoğurt
- 2 yumurta
- 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
- Rendelenmiş kaşar peyniri
- Rendelenmiş beyaz peynir
- Maydanoz
- Dere otu
- Tuz (peynirin tuzuna göre ayarlayın)
- 1 çay kaşığı mahlep
Glutensiz, Tavada Börek Tarifi Yapılışı
- Tüm malzemeleri güzelce karıştırıp hafif yağladığımız ve kızdırdığımız tavaya dökelim.
- Üzerine bir kapak kapatıp kısık ateşte pişirelim.
- Altı pişince bir tepsi veya tabak yardımıyla ters çevirip diğer tarafını da aynı şekilde pişirelim.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder