Glutensiz, Tavada Börek Tarifi

Glutensiz, Tavada Börek Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 bardak pirinç unu
  • 1/2 (yarım) bardak su
  • 1/2 (yarım) bardak yoğurt
  • 2 yumurta
  • 1/2 (yarım) çay bardağı zeytinyağı
  • Rendelenmiş kaşar peyniri
  • Rendelenmiş beyaz peynir
  • Maydanoz
  • Dere otu
  • Tuz (peynirin tuzuna göre ayarlayın)
  • 1 çay kaşığı mahlep

Glutensiz, Tavada Börek Tarifi Yapılışı

  1. Tüm malzemeleri güzelce karıştırıp hafif yağladığımız ve kızdırdığımız tavaya dökelim.
  2. Üzerine bir kapak kapatıp kısık ateşte pişirelim.
  3. Altı pişince bir tepsi veya tabak yardımıyla ters çevirip diğer tarafını da aynı şekilde pişirelim.


Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder