7 Eylül 2020 Pazartesi

Teremyağlı Sufle Tarifi

Teremyağlı Sufle Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 yumurta
  • 90 gram bitter çikolata
  • 60 gram teremyağ
  • Bir su bardağından bir parmak eksik un
  • Bir cimdik tuz
  • 4 kaşık şeker

Teremyağlı Sufle Tarifi Yapılışı


  1. Fırını ısınması için 220 dereceye ayarlayalım.
  2. Yumurta, şeker ve tuzu bembeyaz olana kadar çırpalım.
  3. Teremyağ ve çikolatamızı benmari usulü eritelim.
  4. İki karışımımızı güzelce birleştirip fırına dayanıklı kaplara paylaştıralım.
  5. Daha önceden ısıttığımız fırında 7-8 dk pişirelim. Afiyet olsunnn.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder