9 Eylül 2020 Çarşamba

Ton Balıklı Salata Tarifi

Ton Balıklı Salata Tarifi İçin Malzemeler

  • Ton balığı (80 gr iki kutu)
  • 2 adet kereviz sapı
  • 1 yeşil soğan
  • Yarım demet dereotu
  • Kornişon turşu
  • 2 çay kaşığı dijon hardalı
  • 3 tatlı kaşığı mayonez
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı biber
  • 6 dilim ekmek

Ton Balıklı Salata Tarifi Yapılışı

  1. Sonra kerevizi, yeşil soğanı ve dereotunu doğrayın. Ben bunları çok küçük parçalara ayırmaktan hoşlanıyorum ama siz istediğiniz kadar ince kesebilirsiniz.
  2. Artık her şey kesildiğine göre, kasedeki tüm malzemeleri ton balığı ile birleştirin.  tadına bakın ve daha fazla turşu veya gerektiği kadar tuz ve karabiber ekleyin.
  3. Glütensiz ekmekler kızartılmadıkça en iyi tadı vermiyor, bu yüzden bazen elimdeki ekmeğe bağlı olarak ekmeğimi kızartıyorum.
  4. Ton balığı karışımından 2-4 kaşık alıp ekmeğin bir tarafına koyun ve diğer parça ekmeğin üzerine koyun.  diğer ekmek dilimleriyle tekrarlayın veya sonrası için saklayın (veya üzerine bir salata koyun).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder