Ton Balıklı Salata Tarifi
Ton Balıklı Salata Tarifi İçin Malzemeler
- Ton balığı (80 gr iki kutu)
- 2 adet kereviz sapı
- 1 yeşil soğan
- Yarım demet dereotu
- Kornişon turşu
- 2 çay kaşığı dijon hardalı
- 3 tatlı kaşığı mayonez
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı biber
- 6 dilim ekmek
Ton Balıklı Salata Tarifi Yapılışı
- Sonra kerevizi, yeşil soğanı ve dereotunu doğrayın. Ben bunları çok küçük parçalara ayırmaktan hoşlanıyorum ama siz istediğiniz kadar ince kesebilirsiniz.
- Artık her şey kesildiğine göre, kasedeki tüm malzemeleri ton balığı ile birleştirin. tadına bakın ve daha fazla turşu veya gerektiği kadar tuz ve karabiber ekleyin.
- Glütensiz ekmekler kızartılmadıkça en iyi tadı vermiyor, bu yüzden bazen elimdeki ekmeğe bağlı olarak ekmeğimi kızartıyorum.
- Ton balığı karışımından 2-4 kaşık alıp ekmeğin bir tarafına koyun ve diğer parça ekmeğin üzerine koyun. diğer ekmek dilimleriyle tekrarlayın veya sonrası için saklayın (veya üzerine bir salata koyun).
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder