Zeytinyağlı Barbunya (Havuçsuz) Tarifi
Zeytinyağlı Barbunya (Havuçsuz) Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kg barbunya (kuru) (önceden haşladım)
- 2 büyük soğan
- 1 büyük patates
- 3 yemek kaşığı salça
- Tuz
- Kimyon
Zeytinyağlı Barbunya (Havuçsuz) Tarifi Yapılışı
- Soğanları küp küp doğruyoruz.
- Daha sonra tenceremizin içine soğanları kavuracağımız kadar zeytinyağı koyuyoruz .
- Soğanları tencereye ilave ediyoruz .
- Salçamızı da ilave ederek kavuruyoruz .
- Daha sonra küp küp doğradığımız patatesleride ilave ediyoruz.
- Karıştırdıktan sonra önceden haşladığımız barbunyaları ilave ederek tuz ve kimyonu ekleyerek üzerini geçecek kadar su koyarak pişirmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder