8 Ekim 2020 Perşembe

Enginar Kızartması Tarifi

 

Enginar Kızartması Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 tane enginar
  • 1 kahve fincanı un
  • 2 dilim ekmek
  • 1 ufak yumurta
  • Haşlamak için su
  • Zeytinyağı
  • Tuz
  • 1 tatlı kaşığı knor tencere yemekleri için baharat

Enginar Kızartması Tarifi Yapılışı

  1. Enginarları yıkayıp haşlayalım ve kurulayalım.
  2. Ekmekleri baharatla beraber rondodan çekelim.
  3. Tuz ve unu karıştıralım.
  4. Bir kasede yumurtayı çırpalım.
  5. Önce una sonra yumurtaya bulayalım.
  6. Tekrar una ve yumurtaya bulayalım.
  7. En son ekmek ufaklarına bulayıp kızartalım.Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder