13 Ekim 2020 Salı

Havuç Tarator Tarifi

 

Havuç Tarator Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 – 4 adet havuç
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 diş sarımsak
  • 1 su bardağı süzme yoğurt

Havuç Tarator Tarifi Yapılışı

  1. Havuçlarımızı soyup yıkadıktan sonra rendenin iri kısmıyla rendeliyoruz.
  2. Tavamıza yağı koyup üzerine havucumuzuda koyarak rengi dönüp yumuşayana kadar kavuruyoruz.
  3. Havuçların rengi döndükten sonra ılıması için bekliyoruz.
  4. Daha sonra karıştırma kabımıza süzme yoğurt, havuç ve sarımsaklarımızıda alarak iyice harmanlayıp servis ediyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder