1 Ekim 2020 Perşembe

Milföy Hamuru İle Poğaça Tarifi

Milföy Hamuru İle Poğaça Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • 1 adet yumurta
  • Süzme peynir

Milföy Hamuru İle Poğaça Tarifi Yapılışı

  1. Milföy hamuru iyice yumuşadıktan sonra kare olacak şekilde keselim.
  2. Ardından elimizde küçük yumaklar yapalım.
  3. Ardından elimizle açalım ,içine iç harcı koyalım ve yumak şekli verelim.
  4. Üzerine yumurta sarısı sürüp 200 derece fırında üstü kızarana kadar pişirelim afiyet olsun.
Not;Ben iç harcını süzme peynir ,1 çay kaşığı nane ve 1 çay kaşığı pul biber, 1 yemek kaşığı sıvı yağ ekledim siz sade de yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder