2 Kasım 2020 Pazartesi

Magnolya Tarifi

 

Magnolya Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket petibör bisküvi
  • 500 ml süt
  • 3 yemek kaşığı şeker
  • 3 yemek kaşığı buğday nişastası
  • 1 paket krem şanti
  • Muz veya çilek

Magnolya Tarifi Yapılışı

  1. Sütü tencereye alalım .
  2. Şeker ve nişastayı koyup muhallebi kıvamına gelene kadar pişirelim.
  3. Pişen muhallebiye krem şanti koyup soğumaya alalım .
  4. Ara ara karıştıralım ılık halde olunca istediğimiz kaplarda servis yapabilirsiniz .
  5. Alt zemine çekilmiş petibör bisküvi araya muhallebi tekrar petibör bisküvi meyveyi sadece en üste koyuyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder