4 Kasım 2020 Çarşamba

Pudibör (2 Renkli Pudingli Bardak Tatlısı) Tarifi

 

Pudibör (2 Renkli Pudingli Bardak Tatlısı) Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket muzlu puding (arkasındaki tarifle hazırlanacak)
  • 1 paket kakaolu puding (arkasındaki tarifle hazırlanacak)
  • 1 paket petibör bisküvi

Üzeri için:

  • Pasta süsü

Pudibör (2 Renkli Pudingli Bardak Tatlısı) Tarifi Yapılışı

  1. Muzlu ve kakaolu pudingi arkasındaki tarif ile hazırlayalım.
  2. Pötibörleri robottan geçirelim.
  3. Kuplarımıza birer yemek kaşığı bisküviden koyalım.
  4. Sonra birer kepçe kakaolu puding koyalım.
  5. Bir yemek kaşığı bisküvi koyalım.
  6. En son bir kepçe muzlu pudingden koyalım.
  7. Malzemeler bitene kadar bu işlemi tekrarlayalım.
  8. En son üzerine pasta süsü ile süsleyelim.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder