5 Aralık 2020 Cumartesi

Beşamel Soslu Tavuk Mantar Tarifi

 

Beşamel Soslu Tavuk Mantar Tarifi İçin Malzemeler

  • Yarım paket mantar
  • 1 paket tavuk göğsü (3 adet)
  • 2 tane havuç
  • Tuz
  • Zeytinyağı
  • Kaşar peynir

Beşamel Sosu İçin

  • 2 kaşık tereyağı
  • 2 kaşık un
  • 2 bardak süt
  • Tuz
  • Karabiber

Beşamel Soslu Tavuk Mantar Tarifi Yapılışı

  1. Tavuk (Küp şeklinde) mantar ve havuçlar ayrı ayrı zeytinyağı ile sotelenir.
  2. Daha sonra borcama hepsini koyduktan sonra üzerine beşamel sosu dökülür üzerine dilim.
  3. Kasar peynir koyup 180 derecede kaşar eriyene kadar pişirilir.
  4. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder