Hindistan Cevizi Topu Tarifi İçin Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı irmik
- 1 su bardağı şeker
Kaynadıktan sonra
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti
Üzeri için
- Hindistan cevizi ve antep fıstığı
Hindistan Cevizi Topu Tarifi Yapılışı
- 1 litre süt 1 bardak şeker ve irmiği çırparak kaynatıyoruz.
- Daha sonra 1 kaşık tereyağ ve 2 yemek kaşığı hindistan cevizi ve 1 paket vanilyalı ekleyin soğumaya bırakıyoruz.
- Daha sonra krem şantiyi ekleyin.
- Yoğurup top haline getiriyoruz.
- Hindistan cevizine beleyip istediğimiz gibi süslüyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder