10 Aralık 2020 Perşembe

Hindistan Cevizi Topu Tarifi

 

Hindistan Cevizi Topu Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı şeker

Kaynadıktan sonra

  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 2 yemek kaşığı hindistan cevizi
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket krem şanti

Üzeri için

  • Hindistan cevizi ve antep fıstığı

Hindistan Cevizi Topu Tarifi Yapılışı

  1. 1 litre süt 1 bardak şeker ve irmiği çırparak kaynatıyoruz.
  2. Daha sonra 1 kaşık tereyağ ve 2 yemek kaşığı hindistan cevizi ve 1 paket vanilyalı ekleyin soğumaya bırakıyoruz.
  3. Daha sonra krem şantiyi ekleyin.
  4. Yoğurup top haline getiriyoruz.
  5. Hindistan cevizine beleyip istediğimiz gibi süslüyoruz. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder