Kolay Petibör Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler
Kreması için;
- 6 su bardağı süt
- 1,5 yemek kaşığı un
- 1,5 yemek kaşığı nişasta
- Yarım su bardağı şeker
- 1 paket muzlu puding
- 2 paket petibör bisküvi
Üzeri için;
- Çikolata sosu
- Ve petibör bisküvi
Kolay Petibör Bisküvili Pasta Tarifi Yapılışı
- Öncelikle kremamızı yapalım tencereye sütü pudingi, unu, şekeri ve nişastası alıp ocağa bırakalım.
- Göz göz olana kadar çırpalım pişen kremayı ocaktan alalım borcama krema sıcakken 2 kepçe kadar dökelim .
- Kaşık yardımıyla her tarafına yayalım üzerine bisküvileri dizelim tekrar kremamızı dökelim .
- Bu şekilde toplam 3kat bisküvi dizelim kalan tüm kremayı son kata döküp buzdolabında bekletelim .
- O sırada 1 paket çikolata sosunu pişirip soğumaya bırakalım .
- Soğuyan sosu pastamızın üzerine döküp tekrar dinlenmeye bırakalım.
- En az 3 saat dinlendirip üzerine robottan geçirdiğimiz petibör bisküvileri serpelim ve süsleyip dilimleyelim servise hazır şimdiden afiyet olsun .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder