12 Şubat 2021 Cuma

Cezerye Tarifi

 

Cezerye Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı rendelenmiş havuç
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket rondodan çekilmiş bisküvi
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz yada fındık
  • Hindistan cevizi

    Cezerye Tarifi Yapılışı

  • Öncelikle rendelenmiş havucu ve şekeri bir tencereye alarak suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
  • Pişen havuçları soğumaya bırakalım.
  • Havuçlar soğuyunca üzerine rondodan geçirdiğimiz petibör bisküviyi ve cevizi ekleyerek karıştıralım.
  • Daha sonra yuvarlayıp hindistan cevizime bulayalım.
  • Biraz dinlendikten sonra servis edelim. Deneyenlere şimdiden afiyet olsun. ❤️.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder