Tavuklu Dereotlu Meze Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım tavuk göğsü
- 1 demet dereotu
- 1 çay bardağı iri çekilmiş ceviz
- 1 kase süzme yoğurt
- 1 tatlı kaşığı mayonez
- 1 çay kaşığı silme tuz
- 1 diş sarımsak
- 1 fiske karabiber
Tavuklu Dereotlu Meze Tarifi Yapılışı
- Öncelikle tavuk göğsünü tencereye alıp haşlıyoruz ve didikliyoruz çok ince olması şart.
- Daha sonra dereotunu ince ince kıyıyoruz.
- Cevizleri de hepsini derin bir kaba alıyoruz.
- Başka bir kasede yoğurt mayonez ve baharatları karıştırıyoruz.
- Diğer malzemelere ilave ederek iyice karıştırıp servis ediyoruz afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder