Elmalı Glutensiz Cezerye Tarifi İçin Malzemeler
- 10 adet etli iri hurma
- 1 adet kırmızı elma (Kabukları soyulmuş)
- 1 çay kaşığı taze zencefil
- 1 çay kaşığı taze zerdeçal
- 2 yemek kaşığı organik Hindistan cevizi unu
Üzeri için
- Organik Hindistan cevizi unu
Elmalı Glutensiz Cezerye Nasıl Yapılır?
- Hurmaların çekirdeklerini çıkarın ve 10 dakika kaynar suda beklettikten sonra süzün.
- Bütün malzemeyi rondodan geçirin.
- Hindistan cevizi ununun içindeki liflerin şişip kıvam alması için harcı 5 dakika dinlendirin.
- Ardından cevizden küçük toplar yapın ve Hindistan cevizi ununa buladıktan sonra servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder