8 Mart 2021 Pazartesi

Kat Kat Tat Tarifi

 

Kat Kat Tat Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 paket milföy hamuru
  • Çokokrem(yada herhangi sürülebilir çikolata)
  • 1 adet yumurtanın akı
  • Küçük bir kase toz şeker

    Kat Kat Tat Tarifi Yapılışı

  • Çözülen milföy hamurlarını ortadan ikiye bölün.
  • Tam ortalarına çokokremden sürün ve katlayın.
  • Çok bastırmamaya özen gösterin.
  • Üst kısmını çırptığınız yumurta beyazına ve ardından toz şekere batırın.
  • Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.
  • Üzerine keskin bir bıçakla verevli çizgiler atın.
  • Önceden ısıttığınız 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder