23 Nisan 2021 Cuma

San Sebastian Cheesecake Tarifi

 

San Sebastian Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler

  • 4 paket beyaz krem ​​peynir (toplam 800 gr)
  • 4 silme yemek kaşığı un
  • 6 adet yumurta
  • 2 su bardağından 1 er parmak eksik toz şeker
  • 2,5 paket krema (500gr)

Üzeri için (isteğe bağlı);

  • Kalan yarım paket kremayı ısıtıp içine bi paket çikolata kırın, karıştırıp eritin ve üzerine üzerine dökün

    San Sebastian Cheesecake Tarifi Yapılışı

  • Önce peynir ve şekeri orta devirde 3-4 dakika çırpıyoruz. Şekerin kıtırlığı gidene kadar.
  • Bu aşamadan sonra mikseri bırakıp elle çırpmaya geçiyoruz.
  • Yumurtaları tek tek karışıma ekliyoruz.
  • Biri karışmadan diğerini eklemiyoruz.
  • En son krema ve unu ekleyip karıştırıyoruz.
  • Un yok olana kadar çırpıyoruz.Bu nokta önemli.
  • Önceden ısıttığımız 210 derece fırında en üst rafta, 20-25 dk pişiriyoruz. (fırından fırına farklılık gösterebilir 30dk da pişebilir. )
  • Üzeri yanık olduğunda olmuştur. Fırından çıkarıp salladığınızda içi bıngıl bıngıl sallanacak 😊.
  • 1 gece dolapta dinlenmesi daha iyi sonuç verir.
  • Kalıbım 28cm. 26cm kalıpta da yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder