Malzemeler
- Kalmış kek
- Kivi
- 3 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 küçük kahve fincanı un
- 1 paket şekerli vanilin
- 1 paket toz kremşanti
Su bardağı ölçüsü 200ml
İpeksi Kıvamıyla Kremasız Magnolia Tarifi Yapılışı
- Kremşanti ve vanilin hariç bütün malzemeleri tencereye alıp topaklanmaması için sürekli karıştırarak pişiriyoruz.
- Pişmeye yakın vanilini ekleyip devam ediyoruz.
- Kaynadıktan sonra altını kapatıp toz krem şantiyi ekleyip 5dakika çırpıyoruz.
- Kupların alt katına önceden kalmış toz keki koyup kenarlara kivi diziyoruz.
- Üzerine krema döküp bir kat daha kek koyuyoruz.
- Üzerine krema ve meyvelerle süsleyip dolapta soğuttuktan sonra servis yapıyoruz. ❤️afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder