7 Mayıs 2021 Cuma

İpeksi Kıvamıyla Kremasız Magnolia Tarifi

 

Malzemeler

  • Kalmış kek
  • Kivi
  • 3 su bardağı süt
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 küçük kahve fincanı un
  • 1 paket şekerli vanilin
  • 1 paket toz kremşanti

Su bardağı ölçüsü 200ml  

İpeksi Kıvamıyla Kremasız Magnolia Tarifi Yapılışı 

  1. Kremşanti ve vanilin hariç bütün malzemeleri tencereye alıp topaklanmaması için sürekli karıştırarak pişiriyoruz.
  2. Pişmeye yakın vanilini ekleyip devam ediyoruz.
  3. Kaynadıktan sonra altını kapatıp toz krem şantiyi ekleyip 5dakika çırpıyoruz.
  4. Kupların alt katına önceden kalmış toz keki koyup kenarlara kivi diziyoruz.
  5. Üzerine krema döküp bir kat daha kek koyuyoruz.
  6. Üzerine krema ve meyvelerle süsleyip dolapta soğuttuktan sonra servis yapıyoruz. ❤️afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder