Taze Barbunya Tarifi İçin Malzemeler
- 500 gram taze barbunya
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet patetes
- 1 kaşık domates salçası
- Birkaç dal maydanoz
Taze Barbunya Tarifi Yapılışı
- Barbunyayı 20 dk haşlayıp sonra süzüyoruz.
- Soğanı sıvı yağda kavuruyoruz.
- Küp küp doğranmış havuçları ekleyip yumuşayana kadar kavuruyoruz.
- Sonra küp küp doğranmış patatesleri ekliyoruz.
- Salçayı katıp birkaç dk karıştırıyoruz.
- Barbunyayı ekleyip tuzunu ilave ediyoruz.
- Enson üzerine çıkacak kadar sıcak su ekliyoruz.
- 20- 25 dk pişiriyoruz maydanozla süsleyip servis ediyoruz. Afiyet olsun deneyecek olanlara.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder