Malzemeler
- 1 parça haşlanmış tavuk göğsü
- 1 kase dolusu iri kıyılmış iceberg
- 1 havuç rende
- 7-8 adet kornişon turşu (Küçük küp doğranmış)
- 1 kahve fincanı mısır
- 6-7 dal dereotu (Kıyılmış)
Sosu için
- 1 kase süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 1 tatlı kaşığı hardal
- Tuz
- Karabiber
- Kekik
Yapılışı
- Haşlanmış tavuk minik minik parçalara ayrılır. İsterseniz minik küpler halinde doğrayabilesiniz.
- Diğer malzemeler de ilave edilir.
- Sosu için yoğurt, mayonez, hardal, tuz ve baharatlar ayrı bir kasede karıştırılır. İsterseniz hardal eklemeyebilirsiniz.
- Diğer malzemelere aktarılır. Karıştırılıp servis yapılır. Afiyet olsun 🌸
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder