Tek Atımlık Rulo Milföy Pizzalar Tarifi İçin Malzemeler
- 6 adet milföy hamuru
- 3 adet yeşil biber
- 2 adet domates
- 1,5 su bardağı kaşar peyniri rendesi
- 80 gr sucuk
- 90 gr labne peyniri
Tek Atımlık Rulo Milföy Pizzalar Tarifi Nasıl Yapılır?
- Uygun bir karıştırma kabına küçük küçük doğradığımız sucukları, domatesleri, yeşil biberi, rendelenmiş kaşar peynirini ve labne peynirini alarak güzelce karıştıralım.
- Oda sıcaklığına gelen milföy hamurumuzu merdane yardımı ile genişletelim ve üzerine hazırladığımız karışımı ince bir katman olacak şekilde sürelim.
- Ardından milföyü rulo şeklinde saralım ve bir kenara alalım. Diğer milföy hamurlarımızı da aynı şekilde hazırlayalım.
- Hazırladığımız rulolarımızı streç serdiğimiz bir tabak içerisine alarak 10 dakika kadar dondurucuda dinlendirelim. Bu şekilde dilimleme işlemini daha kolay yapacağız.
- Sürenin sonunda rulolarımızı dolaptan alalım ve birer parmak kalınlığında olacak şekilde dilimleyelim.
- Pizza dilimlerimizi fırın tepsisine aralıklı olacak şekilde dizelim ve önceden ısıtılmış 190°C fırında yaklaşık 20 dakika pişmeye bırakalım.
- Pişen rulo milföy pizzalarımız servise hazır. Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder