Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler
- 1 adet tavuk göğsü
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 2 adet yumurta
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1 tatlı kaşığı karabiber
- 1 yemek kaşığı tuz
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 6 yemek kaşığı hindistan cevizi
Kızartmak için
- Sıvı yağ
Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğüsleri bütün parça olarak görselde ki gibi ince kesin.
- Derince bir kabın içine yumurta, nişasta, yoğurt,toz biber, karabiber,tuz koyun iyice çırpın.
- Tavukları harcın içine koyun beş dakika bekletin.
- Ardından hindistan cevizine bulayın.
- Kızgın yağın içinde kızartın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder