4 Kasım 2021 Perşembe

Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi

 

Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 adet tavuk göğsü
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 6 yemek kaşığı hindistan cevizi

Kızartmak için

  • Sıvı yağ

    Hindistan Cevizli Tavuk Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Tavuk göğüsleri bütün parça olarak görselde ki gibi ince kesin.
  • Derince bir kabın içine yumurta, nişasta, yoğurt,toz biber, karabiber,tuz koyun iyice çırpın.
  • Tavukları harcın içine koyun beş dakika bekletin.
  • Ardından hindistan cevizine bulayın.
  • Kızgın yağın içinde kızartın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder