Hindistan Cevizli Kup Tarifi İçin Malzemeler
- 3 su bardağı süt
- 3 yemek kaşığı nişaşta
- 3 yemek kaşığı hindistan cevizi
- 5 yemek kaşığı şeker
- 2 yemek kaşığı krema
- 80 gram beyaz çikolata
️Üzeri için
- 1 paket krem şanti
- Beyaz çikolata
- Çilek
Hindistan Cevizli Kup Tarifi Nasıl Yapılır?
- Tencerenin içine süt, nişaşta, şeker ve hindistan cevizini alıyoruz.
- Kısık ateşte kaynayana kadar karıştırıyoruz.
- Kaynamaya başlayınca çikolatamız ve kremayı ekleyip karıştırmaya devam ediyoruz.
- Daha sonra kuplara eşit şekilde döküyoruz.
- 2-3 saat soğuduktan sonra krem şanti ile süslüyoruz daha sonda üzerine beyaz çikolata ve çilek koyuyoruz.Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder