Buz Gibi Karpuzlu Limonata Tarifi

 

Malzemeler

  • 3 büyük dilim karpuz
  • 1 adet limonun kabuğunun rendesi ve suyu
  • 2 yemek kaşığı şeker

    Nasıl Yapılır?

  • Karpuzları dilimleyin ,robota alın.
  • Üzerine rende limon kabuğunu, limon suyunu,şekeri ekleyin robotu çalıştırın.
  • Derin bir kabın üzerine oturttuğunuz süzgeçten karpuzlu içeceği süzün.
  • Posasını kaşıkla iyice ezin. Suyu alt kaseye aksın.
  • Karpuz suyuna birkaç tane limon tuzu atın karıştırın, sürahiye aktarın soğutup sıcak havalarda serin serin için

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi

  24 Kişilik Kıbrıs Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı nişasta 1 paket krem şan...