Malzemeler
- 300 gr yulaflı bisküvi
- 90 gr eritilmiş tereyağı
- 3 yemek kaşığı kırık fındık
- 500 gr magerquark
- 250 gr quark 40%
- 1 kutu sıvı krema
- 170 gr labne
- 180 gr şeker
- 80 ml sıvı yağı
- 80 ml süt
- 2 adet yumurta
- 1 tane vanilyalı puding
- 2 adet vanilya şekeri
- 250-300 gr frenküzümü
Nasıl Yapılır?
- Tabanı için bisküviyi rondodan geçirin, tereyağı ve fındıkiçi karıştırın.
- Pişirme kağıdı koyduğunuz kalıba bisküvili harcı eşit miktarda yayıp bardak altı yardımıyla bastırıp kenara alın.
- Krema için gerekli malzemeyi karıştırın kek kalıbına dökün.
- Meyveleri cheesecakein üzerine eşit miktarda yayın.
- Kalıbın kenarlarını folyoyla kaplayın.
- 170 dereceli fırında 50 dkk pişirin.
- Fırının tabanına küçük bir kaba su koyun.
- Fırından çıkan cheesecaki 1 gece buzdolabında dinlendirin. Dilediğiniz gibi süsleyin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder