Malzemeler
- 1 paket hazır pandispanya
- 2 yemek kaşığı damla çikolata
- 1 paket kremşanti
- 1 paket hazır pasta kreması
- 1 litre süt
- Gıda boyası
- 2 yemek kaşığı damla çikolata
- Şekerleme
- 5 tane petibör bisküvi
- 3 yemek kaşığı süt
- 1 tatlı kaşığı kakao
Nasıl Yapılır?
- Pasta kreması için 1 su bardağı süt ile pasta kremasını çırpalım.
- Kremşanti içinde 1 su bardağından 1 parmak eksik süt ile 2 paket krem şantiyi çırpalım.
- Pandispanyanın alt kısmını yarım çay bardağı sütle ıslatıp arasına kremayı sürelim.
- Üzerine damla çikolata serpip 2. Katı ekleyip kenar kısmından küçük bir parça kesip çıkartalım.
- Üzerini yarım çay bardağı sütle ıslatıp krem şantinin bir kısmını sürelim diğer krem şantiye çay kaşığının ucuyla gıda boyası koyup sıkma aparatı ile şekil verelim.
- 5 tane petibör bisküviyi kırıp 1 tatlı kaşığı kakao 3 yemek kaşığı süt ile ıslatıp yoğuralım
- Yuvarlak yapıp kürdanla birbirine tutturalım.
- Anten kısımlarını da kürdanın uçlarına top yapıp takalım.
- 3 saat buzdolabında bekletelim afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder