8 Ağustos 2022 Pazartesi

Ketojenik Lupin Unlu Biberiyeli Ekmek Tarifi

 

Malzemeler

  • 2 yemek kaşığı lupin unu
  • 1 yemek kaşığı badem unu
  • 1 tatlı kaşığı karnıyarık otu
  • 1 tatlı kaşığı keten tohum unu
  • 1 tatlı kaşığı toz permasan peyniri
  • 2 yemek kaşığı şekersiz krema
  • 1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağ
  • 1 adet yumurta
  • Göz kararı biberiye

    Nasıl Yapılır?

  • Tüm malzemeleri bir kaba koyup, güzelce karıştırıyoruz.
  • Elde ettiğimiz ekmek hamurunu mikrodalgaya dayanıklı bir kalıba döküp, 2.20 dakikada pişiriyoruz.
  • Eğer mikrodalganız yok ise 180 derece fırında kontrollü pişirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder