Malzemeler
- Tiftiklenmiş et
- 1 adet lavaş
- 1 yemek kaşığı barbekü sos
- 1 adet kuru soğan
- 1 adet kırmızı kapya biber
- 1 adet kornişon turşu
- 2 dilim cheddar peyniri
- Kimyon
- Karabiber
- Tuz
Nasıl Yapılır?
- Dürüm için kuru soğanı ince ince doğrayalım.
- Kapya biberleri jülyen şekilde keselim.
- Bir tavada biraz zeytinyağında soğan ve biberleri kavuralım.
- Soğanlar karamelize olunca altını kapatalım.
- Lavaşın üzerine barbekü sosu sürelim.
- Üzerine etleri yerleştirelim.
- Üzerine soğan ve biberleri ekleyelim.
- ha sonra sırayla cheddar peyniri ve turşuyu ekleyelim.
- İstediğimiz baharatlar ile tatlandıralım.
- Dürümümüzü sıkıca saralım.
- Tost makinesinde alt üst kızartalım.
- İkiye bölerek servis edelim.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder