Malzemeler
- 1 paket milföy hamuru
- 40 tane küçük kare çikolata (2 paket büyük dikdörtgen çikolata)
Üzeri için:
- Yumurta beyazı
- Toz şeker
Nasıl Yapılır?
- Oda sıcaklığında yumuşayan milföylerimizi ortadan kesmeden bir karesine ortalayarak 4 tane çikolatamızı yerleştiriyoruz.
- Kalan milföy hamurunu üzerine kapatıp kenarlardan kesici ile kesip tepsimize yerleştiriyoruz.
- Üzerlerine yumurta beyazı sürüp çiziyoruz.
- Son olarak şeker serpip önceden ısıtılmış 200 derecede fırında üzerleri hafif karamelleşene kadar yaklaşık 10 dk pişiriyoruz.
- Servis tabağımıza alıp fazla bekletmeden çay ile servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder