Malzemeler
- 2 yemek kaşığı dolusu labne peynir
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
- 1 yemek kaşığı bal
- Yarım su bardağı hindistan cevizi (300 ml lik bardak kullandım)
Üzeri için:
- 1 çay bardağı kadar iri taneli hindistan cevizi tozu
Nasıl Yapılır?
- Karıştırma kabına labne peyniri, pudra şekeri, bal ve hindistan cevizini alıp güzelce karıştıralım. Ele yapışmayan kurabiye hamuru kıvamında şekil verilebilen bir hal aldığında tamamdır.
- Hazırladığımız karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayalım.
- Yuvarladığımız topları bolca hindistan cevizine bulayalım.
- Ben dışı için iri taneli hindistan cevizi kullanmayı tercih ediyorum. Sizlere de öyle yapmanızı öneririm. İşte bu kadar, servise hazır. Afiyetle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder