Malzemeler
- 5-6 dilim baget veya tost ekmeği (Ortadan kesilmiş)
- 1 su bardağı rendelenmiş kasar peyniri
- 1 su bardağı beyaz peynir
- 2 adet yumurta (çırpılmış)
- 1 kapya biber
- 5-6 yemek kaşığı süt
- 1 avuç kıyılmış maydanoz
- 1/2 (yarım) çay kaşığı tuz
- 1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Nasıl Yapılır?
- Tüm malzemeleri bir kabın içerisine alalım ve karıştıralım.
- Baget ekmeğimizi ortadan bölüp yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizelim.
- Hazırladığımız harçtan ekmeğin üzerine 2 yemek kaşığı kadar sürelim.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında peynirler eriyip, kızarıncaya kadar pişirelim. Yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun 🤗❤️
Not:Damak sevkinize göre tuzunu ekleyin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder