Malzemeler
- 10-11 adet patates
- Tuz
- 1 kase küçük doğranmış kornişon turşu
- 1 kase mısır
- 1 kase rendelenmiş kaşar peyniri
- 100 gram tereyağ
- Ketçap
- Mayonez
Nasıl Yapılır?
- Patatesleri soyup küp küp doğruyoruz uygun bir tencereye alıyoruz ocakta yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
- Daha sonra suyunu süzüp geniş bir kaba alıyoruz çatal yada bir aparatla güzelce patatesleri eziyoruz. Tereyağ, kaşar, peyniri, tuz ekleyip güzelce karıştırıyoruz.
- Daha sonra küçük kaselere koyup, üzerine mısır ve kornişon turşu koyuyoruz.
- Üzerine ketçap mayonez sıkıp servis ediyoruz deneyeceklere şimdiden afiyet olsun.
Not:İsteğe bağlı farklı garnitürler kullanabilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder