Malzemeler
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 2 yemekkaşığı mısır nisastasi
- 3 yemekkaşığı un
- 1 paket vanilya
- 1 yemekkaşığı tereyağı
- 1 adet yumurta sarısı
- 2 paket burçak bisküvi
Bisküvileri ıslatmak için;
- 1 tatlı kaşığı nescafe
- Yarım su bardağı sıcak su
Nasıl Yapılır?
- Süt, yumurta sarısı, un, nişasta ve şekeri uygun bir tencereye alalım sürekli karıştırarak pişirin 1. 2 dakika fokurdatıp ocaktan alalım tereyağı ve vanilyayı ekleyin.
- Bisküvileri borcam tepsiye dizelim. Nescafe ve suyu karıştırıp bisküvileri ıslatın.
- Kremanın tamamını borcama döküp yayalım üzerine kalan bisküvileri toz haline getirip üstüne dökelim 3. 4 saat buzdolabına dinlendirip servis edelim
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder