Malzemeler
- 250 gram kuşbaşı doğranmış ciğer
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 orta boy patates
- 1 orta boy kuru soğan
- 3 adet yeşil biber
- 1 adet kapya kırmızı biber
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- 1 tatlı kaşığı kekik
- Yarım çay kaşığı kimyon
- Arzu ederseniz üzerine toz kişniş
Nasıl Yapılır?
- Ciğeri, kuru soğanı, patatesi, yeşil ve kapya biberi kuşbaşı doğrayıp tuzunu ve zeytin yağını ekleyin.
- Pulbiber, azıcık kimyon, kekik ekledikten sonra 1 bardak süt ekleyip buzdolabında 1 saat marine edin.
- Sonra 180 derecede ısıtılmış fırında arada karıştırarak üzeri fırın kağıdıyla kapalı şekilde 25dakika pişirin.
- Arzu ederseniz piştikten sonra toz kişniş ekleyin. Afiyet sifa olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder