Malzemeler
- 1 adet kabak
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 2 diş sarımsak
- İri kıyım ceviz
Nasıl Yapılır?
- Kabağı yıkayalım her iki ucunu keselim.
- Minik minik parçalara ayıralım.
- Bu salatayı kabak dolması yaptığımız zaman da kabağı oyduğumuzda çıkardığımız içini bu şekilde de değerlendirebiliriz küçük parçalara ayırdığımız kabakları pişireceğimiz tavaya alıp üzerine sıvı yağ koyalım.
- Orta ateşte on dakika pişirelim.
- Bir kasede süzme yoğurtla mayonez ve sarımsağı birleştirip karıştıralım.
- Kabakla birleştirip servis tabağına alalım.
- Üzerini iri kıyım ceviz ile süsleyelim.Afiyet olsun 😋
Üzeri için;
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder