Malzemeler
- 50 gram tereyağ
- 1 paket bitter çikolata
- 2 yumurta
- 1/2 (yarım) su bardağı şeker
- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 2 su bardağı un ( Silme)
Üzerine
- 2 kutu bonibon
Nasıl Yapılır?
- Tereyağ ve çikolata kısık ateşte yakmadan eritilir.
- Yumurta ve şeker çırpılarak köpürtülür.
- Erimiş çikolata eklenir ,karıştırılır kakao, vanilya ve kabartma tozu ilave edilir. Un eklenerek hamur hazırlanır.
- 15-20 dakika buzdolabında bekletilir. Şekillendirilir.
- Üzeri bonibon ile süslenir.
- 180 -190 ° fırında 10 -12 dk pişirilir. Afiyet olsun .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder