Malzemeler
- 1 su bardağı pilavlık bulgur
- 4-5 adet kornişon turşu
- 1 küçük kase konserve mısır
- 1 su bardağından biraz fazla yoğurt
- 2 yemek kaşığı mayonez
- 2 diş sarımsak
- 1 tutam dereotu
- Tuz
Üzeri için
- 3-4 adet ceviz
- 2 çay kaşığı pulbiber
- 2-3 yemek kaşığı zeytinyağ
Nasıl Yapılır?
- Bulguru tencereye alıp üzerine su ekleyip haşlıyoruz.
- Haşlandıktan sonra geniş bir kaseye alıp mısır,turşu,dereotu ve tuzu ekleyip karıştırıyoruz.
- Yoğurt,sarımsak ve mayonezi karıştırıp üzerine döküyoruz.
- Servise kasesine alıp üzerine ceviz,zeytinyağ ve pulbiber karışını ekleyip servis ediyoruz. Afiyet şeker olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder