Malzemeler
- 300 gram ıspanak
- 1 adet soğan
- 1 adet havuç
- 1 adet kapya biber
- 2 adet patates
- 1 yemek kaşığı un
- 1 su bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Pul biber,karabiber
- 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar
Nasıl Yapılır?
- Tavaya sıvı yağ alalım.
- Küp küp doğranmış soğan,kapya biberi ve havucu ekleyip kavuralım.
- Ardından ince doğradığımız patatesleri ilave edip kavurmaya devam edelim.
- 3-4 dakika kapağı kapalı yumuşamasını sağlayalım.
- İnce doğradığımız ıspanakları ilave edip kavuralım.
- Baharatları ilave edelim.
- 1 yemek kaşığı un ve sütü ilave edip güzelce karıştıralım.
- Harcı fırın kabına alıp üzerine rendelenmiş kaşar serpip önceden ısıtılmış 170 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirelim. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder