Malzemeler
- 4 adet havuç
- 10-12 adet kornişon turşu
- 1 küçük kutu konserve mısır
- 1 su bardağı dövülmüş ceviz
- 1 kase yoğurt
- Mayonez
- 1-2 diş sarımsak
- 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
Nasıl Yapılır?
- Havuçları rendeleyelim ve zeytinyağında 5 dk kadar kavuralım. Çok fazla yumuşamasını beklemeyelim.
- Altını kapatmadan evvel sarımsağı doğrayıp ekleyelim, birkaç kez de sarımsakla çevirip, altını kapatalım ve soğumaya bırakalım.
- Minik minik doğradığımız kornişonlar ile birlikte diğer tüm malzemeleri bir kapta karıştıralım ve soğuyan havuçları ekleyelim. Afiyet olsun!.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder