Malzemeler
- 1 adet marul
- 2 adet haşlanmış kırmızı pancar
- 1 adet büyük nar
- 1 çay bardağı mısır
- 1 su bardağı kırılmış ceviz
- Yarım demet maydanoz
- 4-5 dal dereotu
- 2-3 dal taze nane
- 1 adet kırmızı soğan
- Limon suyu
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı nar ekşisi
- Tuz
Nasıl Yapılır?
- İlk olarak kırmızı pancarı 10 dk haşlayın.
- Soğuduktan sonra küp küp doğrayın.
- Servis tabağına sırasıyla küçük doğranmış marul, küp doğranmış kırmızı pancar, mısır, nar taneleri, karılmış ceviz, küçük doğranmış soğan, küçük kıyılmış yeşillikler, limon suyu, zeytinyağı, nar ekşisi ve tuz ekleyip, karıştırıp servis ediyoruz. Deneyeceklere afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder