Ev Yapımı Galeta Unu (Bayat Ekmekleri Değerlendirin) Tarifi İçin Malzemeler
- Yeteri kadar bayatlamış ekmek (Simit poğaça hepsini kullanabilirsiniz)
Ev Yapımı Galeta Unu (Bayat Ekmekleri Değerlendirin) Tarifi Nasıl Yapılır?
- Ekmekleri dilimleyin fırın tepsisine alın.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında.
- Kuruyana kadar bekletin.
- Çok kızarmasın sadece kurusun.
- Kuruyan ekmekleri fırından alın.
- Soğusun sonra mutfak robotundan geçirin.
- İyice ufaltıp başka bir kaba alın.
- Ekmekler bitene kadar devam edin.
- Galeta unumuz hazır istediğiniz herşey de kullanabilirsiniz uzun süre saklamak isterseniz buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.Deneyenlere kolay gelsin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder