16 Mart 2023 Perşembe

Ev Yapımı Galeta Unu (Bayat Ekmekleri Değerlendirin) Tarifi

 

Ev Yapımı Galeta Unu (Bayat Ekmekleri Değerlendirin) Tarifi İçin Malzemeler

  • Yeteri kadar bayatlamış ekmek (Simit poğaça hepsini kullanabilirsiniz)

    Ev Yapımı Galeta Unu (Bayat Ekmekleri Değerlendirin) Tarifi Nasıl Yapılır?

  • Ekmekleri dilimleyin fırın tepsisine alın.
  • Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında.
  • Kuruyana kadar bekletin.
  • Çok kızarmasın sadece kurusun.
  • Kuruyan ekmekleri fırından alın.
  • Soğusun sonra mutfak robotundan geçirin.
  • İyice ufaltıp başka bir kaba alın.
  • Ekmekler bitene kadar devam edin.
  • Galeta unumuz hazır istediğiniz herşey de kullanabilirsiniz uzun süre saklamak isterseniz buzdolabında muhafaza edebilirsiniz.Deneyenlere kolay gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder