Lezzet Bombası Havuç Cezerye Tarifi İçin Malzemeler
- 5 adet orta boy havuç
- 1 su bardağı toz şeker
- Yarım paket petibör bisküvi
- 1 çay bardağı kırık ceviz içi
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Lezzet Bombası Havuç Cezerye Tarifi Nasıl Yapılır?
- Havuçları temizleyip rendeleyin.
- Uygun bir tavaya tereyağını ekleyip eritin üzerine havuçları aktarın ve biraz yumuşayana kadar kavurun.
- Sonra üzerine toz şekeri ilave edin ve iyice yumuşayana kadar pişirin.
- Piştikten sonra kırık cevizleri karışıma aktarıp soğumaya bırakın.
- Soğuması çıktıktan sonra un ufak edilen bisküvi ile beraber iyice yoğurun.
- Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp hindistan cevizine bulayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder