Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler
- 3 su bardağı Hindistan cevizi (180 gr)
- 2 paket krem şanti (150 gr)
- 1 paket vanilya
- Yarım çay bardağı krema (60 ml)
- 2 yemek kaşığı pudra şekeri
Bulamak için;
- Hindistan cevizi
Hindistan Cevizi Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
- Hindistan cevizi topları için yoğurma kabına Hindistan cevizini alalım.
- Üzerine toz krem şanti, pudra şekeri ve sıvı kremayı alalım. Bir spatula yardımı ile malzemeleri güzelce karıştıralım. Bu aşamada kıvamı katı gelirse 1 yemek kaşığı kadar daha sıvı krema ekleyebilirsiniz.
- Spatula ile malzemeleri kabaca karıştırdıktan sonra harcımızı elimizle, toparlanıncaya kadar yoğuralım.
- Toparlanan harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartalım ve elimizle yuvarlayalım.
- Şekillendirdiğimiz Hindistan cevizi toplarını tekrar Hindistan cevizine bulayalım ve servis tabağına alalım.
- Hindistan cevizi toplarımız servise hazır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder